Amikor eldőlt, hogy megyek a WAMP-ra, beugrott egy ezer éves régi emlék, amikor boltosat játszottunk a nővéremmel és az unokatesóimmal. Volt hivatalos árlistánk, volt kasszánk, és emlékszem, még valami nyugta-szerű fecnit is írtunk anno, amikor eladtunk ezt-azt. És most pontosan ugyanígy érzem magam: megyek boltosat játszani a lekvárokkal 🙂

Nagy izgalommal várom a vásár napját. Kíváncsi vagyok, hogyan fogom érezni magam, milyen lesz a látogatókkal találkozni. Vajon sokan kóstolnak majd? Melyik íz lesz a favorit? Gondoltam előzetesen mindenre? És mennyien fognak vásárolni?

Persze már megírtam a szokásos listámat, amin az utolsó szalvétáig minden szerepel, amit vinnem kell. Apukám gyerekkoromban mindig jót nevetett rajtam, hogy én mindent felírok, de mit tegyek, én már csak ilyen vagyok, így legalább nem felejtek el mindent 🙂 Mivel semmi tapasztalatom nincs piaci kofaként, csak bízni tudok benne, hogy minden kellékre, engedélyre, dekorációs elemre, nélkülözhetetlen dologra gondoltam. Lekvár tutira lesz nálam, így nagy baj már nem érhet 🙂

Ezt a mostani alkalmat úgy fogom fel, mint egy kalandot. Remélem, persze, hogy a lehető legjobban fog majd elsülni, de most azt tartom a legfontosabbnak, hogy megtapasztaljam, milyen „vásározni”, és hogy annyira élvezzem a most vasárnapot, amennyire csak tudom.

Ha tudsz, ugorj ki Te is, igazi kincsekre lelhetsz nálam és a többi standon is!

Időpont: 2017. december 17, 10:00-18:00

Helyszín: Millenáris, B csarnok, engem a mosdók mellett találtok majd meg

Parkolás: a környéken elég horrorisztikus állapotok vannak a Mammut melletti mélygarázs építése miatt, készüljetek rá, hogy nagyon nehéz megállni kocsival.

Belépő: 500 Ft, ami teljes egészében levásárolható a vásáron.

És itt meg tudod nézni a hivatalos FB eseményt is:

https://www.facebook.com/events/518306465195475/

 

Várlak vasárnap 🙂

Dóri